Back to Top
Costul unui implant de păr

Refacerea parului devine din ce in ce mai accesibila, insa nu pentru toata lumea. Prin urmare, multi oameni aleg mai degraba sa mearga in străinătate pentru o operatie de transplant de par decat in tara lor- asta dacă nu locuiesc într-o tara care e renumita ca fiind destinatia de top pentru implant de par. Da, despre Turcia este vorba.
Oricum, suntem aici pentru a va oferi un raspuns pentru pretul mondial al transplantului de par, dar si unei cunoscute intrebari:”De ce anual un mare numar de pacienți din Olanda, Germania sau Marea Britanie se hotarasc sa-si efectueze transplantul de par in străinătate? “
Intai vom discuta cateva informatii generale despre transplantul de par, apoi vom vedea care este prețul pentru o astfel de operatie.

Așteptări si perioada de vindecare a operatiei de transplant de par

Majoritatea persoanelor pot reveni la locul de munca dupa o perioada de 2-5 zile si sa isi continue viata de zi cu zi dupa operatie. De obicei, in 2-3 saptamani parul va incepe sa va cada, dar dupa cateva luni veti observa creșterea noului par. In cele mai multe cazuri, persoanele vad schimbarea dupa o perioada de 6-9 luni.
La fel ca in orice operatie, transplantul de par vine cu riscuri precum sângerări sau infecții. De asemenea e posibil sa apara cicatrici sau ca noul par sa nu para natural. Unii oameni experimenteaza arsuri sau infectii in zona operației cand noul par incepe sa creasca. Antibioticele si aplicarea compreselor ajuta la rezolvarea acestor situații. De asemenea, exista posibilitatea ca noul par sa cada din cauza unei pierderi de șoc. In orice caz, in majoritatea cazurilor, parul obtinut prin transplant ramane permanent.
Asigurati-va ca solicitati consultanta din partea doctorului despre aceste riscuri si perioada de vindecare posibila.

hair transplant cost

Costul unui implant de par

Costul este un factor crucial pentru a-i determina pe pacienti sa faca interventia de transplant de par in strainatate. De exemplu, in Marea Britanie, pretul estimativ este in medie €24. 000. In mod evident, pretul se schimba in funcție de tipul de operatie de transplant de par(fie metoda FUE fie cea FUT), cat si acoperirea acesteia.
Un alt motiv cu privire la pretul transplantului de par este numarul de unitati foliculare extrase(cantitatea de altoire), si, in cazul operatiei FUT, marimea partii de scalp transplantata.
De asemenea, pretul acestei operatii se schimba in functie de tara, regiune, clinica sau spital, sau alte motive similare. Dar nu va ingrijorati, am facut pentru dumneavoastra o cercetare ce implica costul total, in medie, al transplantului de par.

Obtineti o Oferta Gratuit
Vizualizati Clinicile
 

costa implantul de par turcia

Costul unui implant de par în Turcia ( aproximativ 1.300 de €)

Turismul medical al Turciei crește rapid în fiecare zi. Iar operațiile de implant de păr încep să joace un rol important în aceasta industrie.  Ceea mai mare atenție i se acordă din partea țărilor din Golf și din Marea Britanie. Cauza fiind prețurile care sunt mai mici în comparație cu țarile europene și calitatea/profesionalitatea serviciilor. Citiți mai departe pentru a afla de ce ar trebui sa alegeți Turcia pentru acest transplant de păr.

india_finance

Costul unui implant de par în India ( aproximativ 1.000 de €)

India este cunoscuta datorita prețurilor  mai mici pe care le are în acest domeniu. Dar, datorită drumului lung și costurilor excesive de călătorie, e posibil ca aceasta să nu fie ceea mai convenabilă variantă pentru oamenii care vin din Europa. Cu toate acestea, puteți cauta centre medicale convenabile pentru operația de implant de păr și în India.

thailand

Obtineti o Oferta Gratuit
Vizualizati Clinicile

Costul unui implant de par în Thailanda ( aproximativ 1.800 de €)

Această țară deosebită din Orientul Îndepărtat, reclamă că ei au cei mai buni chirurgi și, aparent, au și prețuri destul de convenabile. Transplantul de păr este considerat o operație estetică. Deoarece, de cele mai multe ori asigurările de sănătate nu acoperă cheltuielile acestuia.

poland

Costul unui implant de par în Polonia ( aproximativ 1.400 de €)

Polonia diferă de celelalte țări europene oferind cel mai ieftin implant de păr în Europa. De asemenea, unii medici din Statele Unite au început să înființeze noi clinici începând din anii 2000. Acest lucru a ajutat ca Polonia să atragă mai mulți pacienți care erau în cautarea unui centru medical pentru realizarea transplantului de păr în străinătate.

transplant de par ungaria

Costul unui implant de par în Ungaria ( aproximativ 1.600 de €)

Ungaria este o destinație populară a pacienților austrieci, elvețieni și germani care sunt în cautarea unei îngrijiri de păr de o înaltă calitate. Pe lănga acestea, costul scăzut al călătoriei cu avionul face ca Ungaria să fie o opțiune favorabilă și convenabilă pentru pacienții străini care vor să efectueze o interventie de implant de păr.

brazilian butt lift cost usa

Costul unui implant de par în SUA ( între 15.000 și 25.000 de $ )

Statele Unite ale Americii este una dintre primele țări în care operația de transplant de păr a devenit cunoscut. Dar, este și una dintre cele mai scumpe țări în care se realizează operația aceasta. Statele Unite, de asemenea, se pregatește să înființeze noi instituții unde pot face operații de transplant de păr și să aducă noi standarde chirurgilor care efectueză această operație.

vaginoplasty cost in uk

Costul unui implant de păr în Marea Britanie (între 4,000 și 7,000 de £ )

Marea Britanie are o piață imensă pentru implantul de păr. Atăt femeile cât și bărbații suferă de pierderea părului. Din cauza aceasta, Marea Britanie oferă o gamă largă de opțiuni și centre medicale. Deși au experiență în domeniul aceasta, prețurile pot schimba opinia oamenilor. De aceasta oamenii au început să caute în străinătate opțiuni mai bune cu prețuri mai mici.

Care este ceea mai bună variantă?

Așa cum este prezentat mai sus, transplantul de păr în străinătate are o suprafață largă începănd din Turcia până în Thailanda. Există multe centre medicale de transplant de păr în întreaga lume.

Alegerea celui mai potrivite variantă poate consta în așteptările personale. Dacă v-ar placea să combinați calatoria medicală cu o calatorie placută, puteți alege țara pe care doriți să o vizitați cel mai mult. Dacă vă interesează mai mult calitatea serviciilor acordate, atunci puteți alege spitale și clinici acreditate și puteți consultă medicii. Dar, majoritatea pacienților sunt în cautarea unei opțiuni în care se gasește calitate la cel mai mic preț. În acest caz, vă putem recomanda Turcia sau Europa de Est.

În mod deosebit Turcia este una dintre cele mai cunoscute țări unde se gasesc implanturi de păr de o calitate superioară. Mulți oameni din întreaga lume vin în Turcia pentru această operație.

Pentru a afla despre costul transplantului de păr și despre clinici, puteți obține o ofertă gratuită lasăndune numarul de telefon și în felul aceasta puteți afla toate informațiile de care aveți nevoie. De asemenea, puteți evalua toate clinicile și puteți vedea fotografiile, locațiile și comentariile paciențiilor.

Aflați mai multe despre transplanturile de păr în Turcia comparând costurile și examinând clinicile și medicii.
Comments (4)
Ronald Anthony
Feb 09, 2021

Thanks to Dr OSAGIE for helping me increase the size of my Penis. I have been married for 10 years and due to my small Penis I was unable to satisfy my wife and that made us childless and my wife planned to leave me I was really disappointed with myself and I was also having weak erection I thought all my hope was gone not until I saw a testimony on how the same Dr OSAGIE helped someone increase his Penis size. I was desperate to do anything to regain my sex life back and I contacted him and he promise to help me so he gave me a herbal mixture which i was using and after three days I began to experience changes. I am writing this testimony not only because he has helped me increase the size of my Penis, I can now satisfy my wife and my wife is three months pregnant. All thanks to Dr OSAGIE if you are having a weak erection problem or small Penis size contact him with his email:drosagiesolutionhome5 @ gmail. com or whats app him +2347035866588.

Ion Iordache
Dec 01, 2020

Vreau transplant cu plata in rate.

Ion Doru Sorin
Sep 24, 2020

Solicit oferta.

Tudorache Valentin Ionuț
Dec 08, 2019

Preț final

FLYMEDI HELPS YOU

Take The First Step Get Started!

Our team will dedicate their effort and time to help you choose the clinic best for you. Our goal is not just to find ‘a doctor’ for you, but to find ‘the right doctor’.

GET A FREE QUOTE
Discover Hair Transplant Clinics